Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pizza Town har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pizza Town i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte pizzatown.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Pizza Town påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pizza Town forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Pizza Town eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pizza Town kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pizza Town påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Super god pizza! Lækre råvarer og god service :) thumbs up :)
Skrevet af: Bastian   |   
mandag, 1 maj 2017 kl. 00:20
Det er en af de bedste Pizzaria i byen. god service, godt modtagelse, smilende medarbejder, rigtig god mad. Selve APPen med 30% rabat er fantastisk.
Skrevet af: Faraidon   |   
tirsdag, 23 maj 2017 kl. 17:50
12 sms ordre bekræftelser og 12 e-mail ordre bekræftelser efter at have lagt 1 ordre. Desuden ringede den rare pizzamand og spurgte om jeg havde bestilt samme menu to gange!? Det havde jeg ikke! Der er plads til forbedringer i den app!
Skrevet af: Lars La Cour Dalhoff Andersen   |   
torsdag, 29 juni 2017 kl. 20:09
Service i top! Mad i top! Pris i top! Ikke noget at sætte en finger på ;-)
Skrevet af: Jonas Andersen   |   
tirsdag, 25 juli 2017 kl. 21:02
Meget tilfreds
Skrevet af: Gitte Laursen   |   
lørdag, 23 september 2017 kl. 21:23
F?rdig til tiden, og smagte godt
Skrevet af: Anders Hald   |   
fredag, 6 juli 2018 kl. 21:25